Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Spaghetti Judyty

Nie wiesz co przygotować na obiad? Wypróbuj przepis Judyty na pyszne spaghetti. Lista zakupów: makaron spaghetti, mięso mielone, pomidory, czosnek i cebula. 
 

Składniki:

  • 1/3 op makaronu spaghetti 
  • 400 g mięsa mielonego z łopatki
  • 1 puszka pomidorów bez skórki
  • 1 cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • ½ łyżeczki oregano
  • ½ łyżeczki bazylii 
  • szczypta ostrej papryki 
  • oliwa do smażenia
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki i parmezan do posypania 
 

Sposób wykonania:

  1. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
    W między czasie obraną cebulę i czosnek drobno posiekać.
    Wrzucić na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Gdy lekko się zeszklą wrzucić mięso mielone.
    Razem przesmażyć po czym dodać pomidory w puszce. 
    Wrzucić jeszcze bazylię i oregano.
    Trzymać na ogniu około 5 minut.
    Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką.
    Gotowy makaron odcedzić i przełożyć do sosu.
    Całość wymieszać.
    Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i startym parmezanem.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *