Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Śmietankowy sernik Marii

Pyszne przepisy kulinarne z kategorii: ciasta. Tym razem przepis na śmietankowy sernik Marii. Lista zakupów: ciastka maślane, twaróg, śmietana, jajka i budyń waniliowy. 
 

Składniki:

  • 250 g ciastek maślanych 
  • 100 g masła
  • 1000 g półtłustego twarogu
  • 430 g kwaśnej gęstej śmietany 22%
  • 1 szkl cukru
  • 6 jajek
  • cukier waniliowy
  • 1 budyń waniliowy 
 

Sposób wykonania:

  1. Ciastka pokruszyć na małe kawałki po czym dodać do nich miękkie masło i razem dokładnie wymieszać.
    Wówczas powstałą masą wyłożyć dno formy do pieczenia.
    Następnie twaróg zemleć w maszynce 3 krotnie.
    Wlać do niego śmietanę oraz wsypać cukier oraz cukier waniliowy.
    Całość dokładnie wymieszać po czym nie przerywając mieszania dodawać stopniowo po jednym jajku.
    Gdy składniki się połączą wsypać budyń.
    Dokładnie wymieszać i powstała masę wylać na ciastkowy spód.
    Stawić do piekarnika rozgrzanego do 170 stopni i piec około 50 minut. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *