Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik na herbatnikach z owocami

Pyszne i sprawdzone przepisy na ciasta. Dziś przepis na sernik na herbatnikach z owocami. Lista zakupów: ser, śmietana, budyń, owoce. 
 

Składniki:

  • 1 kg sera z wiaderka
  • 300 ml śmietany 30%
  • 3 budynie waniliowe 
  • 6 jajek
  • ¾ szkl cukru
  • 1 cukier waniliowy 
  • szczypta soli
  • 3 paczki herbatników
  • ½ kostki masła
  • cukier puder do oprószenia
  • sezonowe owoce do dekoracji 
 

Sposób wykonania:

  1. Do dużej miski przełożyć ser.
    Dodać do niego cukier oraz cukier waniliowy i całość dokładnie zmiksować.
    Gdy składniki się połączą dodać żarłoka i ponownie zmiksować.
    Następnie wsypać budynie i wymieszać.
    Natomiast śmietanę ubić na sztywną pianę i dopiero wówczas dodać do masy serowej.
    Całość delikatnie połączyć i na koniec dodać jeszcze białka ubite na sztywną pianę z dodatkiem szczypty soli.
    Herbatniki pokruszyć i wymieszać z miękkim masłem.
    Wyłożyć nimi dno blachy.
    Na nie wylać serową masę.
    Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około1 godziny.
    Po upieczeniu i ostygnięciu udekorować sezonowymi owocami i posypać cukrem pudrem.
     

Liczba porcji: 11

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *