Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Serduszkowe pierniki

Składniki:

  • mąka 60 dag
  • jajko 1 sztuka
  • masło 25 dag
  • miód 25 dag
  • cukier 15 dag
  • kakao 5 dag
  • proszek do pieczenia 1 opakowanie małe
  • przyprawa do pierników
  • białko
  • cytryna 1/2 sztuki
  • cukier puder 15 dag

    Sposób przyrządzenia:
    Masło, cukier i miód należy zagotować w garnuszku, wystudzić i dodać
    jajka, wszystko dokładnie wymieszać. Do mąki pszennej należy dodać
    proszek do pieczenia, kakao i przyprawę do pierników, następnie masę
    miodową i dokładnie zagnieść ciasto, po czym je schłodzić. Ciasto po
    schłodzeniu należy rozwałkować i wycinać z niego serduszka. Piec około
    15- 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Z cukru pudru, białka
    i soku z cytryny należy ukręcić lukier i lukrować nim ciasteczka.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *