Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ser camembert, truskawki i migdały

Wypróbuj nasz przepis na pyszny ser camembert. Podaliśmy go z sosem truskawkowym i migdałami. Pozostałe składniki przepisu :jajko, masło, cukier i ocet balsamiczny. 
 

Składniki:

  • 1 ser camembert
  • 1 garść płatków migdałowych 
  • 1 jajko
  • 1 szkl truskawek
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki cukru
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • płatki migdałowe do dekoracji
 

Sposób wykonania:

  1. W misce rozbełtać jajko.
    Jajko wbić do miseczki i roztrzepać.
    Następnie obtoczyć w nim ser.
    Posypać migdałami i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 150 stopni na około 5 minut.
    W miedzy czasie truskawki umyć, oderwać zielone szypułki.
    Połowę truskawek wrzucić do blendera a pozostałe pokroić na plasterki.
    Do truskawek w blenderze dodać masło, cukier oraz ocet balsamiczny.
    Całość dokładnie zmiksować.
    Gotowy ser wyjąć z piernika.
    Ułożyć na nim plasterki truskawek i polać całość musem truskawkowym.
    Górę udekorować jeszcze płatkami migdałowymi. 
     

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *