Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Puszysty malinowy mus Ewy

Nie wiesz co przygotować na deser? Wypróbuj prosty przepis na puszysty malinowy mus. Aby go wykonać oprócz malin potrzebujesz: galaretki malinowej, śmietany i odrobiny cukru pudru. 
 

Składniki:

  • 300 g malin
  • ¼ szkl gorącej wody
  • 2,5 łyżki galaretki malinowej
  • 400 g śmietanki kremówki 30%
  • 3  łyżki cukru pudru 
 

Sposób wykonania:

  1. Do gorącej wody wsypać galaretkę malinową.
    Dokładnie wymieszać na jednolitą konsystencję i odstawić do ostygnięcia.
    W między czasie maliny wrzucić do blendera i dokładnie zmiksować.
    Następnie przetrzeć je przez sito, aby nie było pestek. 
    Natomiast do śmietany dodać cukier puder i ubić na sztywną pianę. 
    Gdy galaretka przestygnie dodać do niej malinowy mus.
    Całość dokładnie wymieszać po czym dodać ubitą śmietanę.
    Delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła. 
    Gotowy mus przełożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.
    Można udekorować przed podaniem świeżymi malinami.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *