Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Zupa Gulaszowa

Zupa gulaszowa jesienna

Składniki:

  • 2 ziemniaki
  • 2 marchewki
  • 20 dkg fasolki szparagowej (mrożonej)
  • 20 dkg brukselki (mrożonej)
  • 15 dkg zielonego groszku (mrożonego)
  • 20 dkg różyczek kalafiora
  • 1 por
  • 1 cebula
  • 2 łyżki oleju
  • 1,5 l bulionu mięsnego
  • 4 porcje wędzonki ( boczek, szynka, golonka)
  • 4 parówki
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
  • śmietana – opcjonalnie

Zimowa zupa gulaszowa

Składniki:

  • 1 kg mięsa wołowego i wieprzowego
  • 2 litry wywaru mięsnego
  • 1 marchewka
  • 1 pietruszka
  • 2 cebule
  • 2 czerwone papryki
  • 2 pomidory
  • 5 ziemniaków
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • smalec
  • 2 listki laurowe
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • szczypta kminku, mielona ostra papryka
  • sól, pieprz

Zupa gulaszowa Anety

Składniki:

  • 50 dag wieprzowiny na gulasz,
  • 1/2 główki białej kapusty,
  • 1 puszka kukurydzy,
  • 1 czerwona papryka,
  • 4 średnie ziemniaki,
  • 2 cebule,
  • 2 pory,
  • 1i1/2 litra rosołu,
  • 3 łyżki mąki,
  • 3łyżki margaryny,
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego,
  • po 1 łyżce słodkiej i ostrej papryki,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 2 listki laurowe,
  • sól, pieprz.