Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Salsy

Salsa verde

  Składniki: 150 ml oliwy z oliwek 3 ugotowane na twardo jajka 1 mała cebula 1 ząbek czosnku 4 łyżki octu winnego 5 łyżek posiekanych świeżych ziół (szczypiorek estragon, majeranek, bazylia pietruszka, trybula ogrodowa) 1 bułka kajzerka 1 łyżeczka ostrej musztardy sól i biały pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Miękisz z bułki utrzeć z octem…

Salsa ananasowa

Składniki: 2 szklanki pokrojonego w kostkę ananasa 1 łyżka cukru 1 łyżeczka octu winnego 1 łyżka soku z cytryny ½ łyżeczki pieprzu białego mielonego szczypta mielonego kminku 4 drobno pokrojone cebule dymka 1 drobno pokrojona papryczka chili 1 łyżka drobno pokrojonej bazyli sól do smaku Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki podgrzewać w rondlu prze około 10…

Ostra chili salsa

Składniki: 3 łyżki soku pomarańczowego ½ łyżki czosnku granulowanego ½ łyżki papryki chili w proszku 1 łyżka przyprawy ziołowej 4 cebule dymki drobno pokrojone 4 pomidory drobno pokrojone, bez skóry 1 mandarynka drobno pokrojona Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, schłodzić. Uwaga: iłość chili zależna od upodobań.

Salsa z kiwi

Składniki: • 4 twarde kiwi • ½ papryki • pomidor • szczypior • sok z cytryny • sól • pieprz • łyżka oliwa z oliwy • ½ posiekanej papryczki chili. Sposób przyrządzenia: Kiwi obrać pokroić każdy owoc pokroić na kawałki (1×1 cm). Pomidora pokroić tak jak kiwi. Oczyszczoną połowę papryki pokroić w drobną kosteczkę. Szczypior…

Sos salsa z czerwonej papryki

Składniki: • 2 czerwone papryczki, • pół czerwonej cebuli drobno posiekanej, • 2 duże czerwone słodkie papryki drobno posiekane, • pół ząbka czosnku posiekanego, • 8 łyżek oliwy z oliwek • 1 łyżka czerwonego winnego octu, • pęczek natki i bazylii drobno posiekane, • sól, świeżo mielony pieprz. Wykonanie: Opiec całe papryki nad gazem lub…