
Składniki:
- 4 łyżki śmietany
- 2 łyżki majonezu
- 2 rozgniecione ząbki czosnku
- 1 ogórek
- 2 łyżki posiekanego koperku
- 1 łyżka pasty pomidorowej
- sól
- biały pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 10 łyżek oliwy 6 ząbków czosnku 125 g filecików anchois 100 g masła Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć rozgnieciony czosnek oraz anchois. Po około 5 minutach jak anchois całkowicie się rozpadnie zdjąć z ognia i dodać masło. Całość dokładnie wymieszać.
Składniki: starta skórka i sok z 1 pomarańczy 2 łyżki białego wytrawnego wina łyżka przegotowanej wody ½ szkl. oliwy z oliwek 2 łyżki posiekanej mięty 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki posiekanego szczypiorku sól pieprz Sposób wykonania: Sok i skórkę z pomarańczy zmiksować razem z winem, wodą, solą oraz pieprzem. Następnie nie przerywając miksowania…
Składniki: 3 plastry ananasa z puszki 150 g tofu ½ szkl. soku ananasowego ½ szkl. śmietanki 1 łyżka soku z cytryny ćwierć łyżeczki startej skórki z cytryny szczypta soli szczypta pieprzu szczypta białego pieprzu Sposób przygotowania: Wszystkie składniki na dip dokładnie zmiksować ze sobą i przed podaniem schłodzić w lodówce.