Składniki:
- truskawki
- cukier
- żelatyna
- kieliszek nalewki lub likieru
- szklanka schłodzonej kremówki
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki 10 dkg pokrojonych truskawek 1 szklanka mleczka kokosowego 10 dkg wiórek kokosowych ½ szklanki śmietany kremówki 7 łyżki cukru żelatyna w ilości wg przepisu producenta Sposób przyrządzenia: posób Żelatynę w ilości potrzebnej do zestalenia 1 szklanki mleka kokosowego zalać odrobiną wody w małym rondlu, wstawić do większego z wrzątkiem i gdy napęczniała żelatyna się…
Składniki: 1 ½ szkl. melona pokrojonego w kostkę 1 szkl. truskawek ½ szkl. jogurtu truskawkowego ¼ szkl. borówek amerykańskich 4 gałązki mięty Sposób wykonania:Truskawki zmiksować razem z melonem po czym dodajemy jogurt i jeszcze przez chwile mieszamy aż składniki się połączą.Przelewamy do wysokich szklanek.Posypujemy borówkami i dekorujemy listkami mięty.
Składniki: truskawki 1/4 kg sok z agrestu 1/2 litra żelatyna wg przepisu na Sposób przyrządzenia:Należy wycisnąć sok z agrestu, następnie zagotować go z żelatyną. Świeżetruskawki należy ułożyć w salaterkach i zalać sokiem od razu pozagotowaniu, ostawić w chłodne miejsce do stężenia. Można ozdobić bitąśmietaną. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos