Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Ananas

Ananas z grilla

Składniki: 1 świeży ananas 1 łyżka rumu 1 łyżka otartej z cytryny skórki Marynata: 1 łyżka oliwy ¼ łyżeczki mielonych goździków 1 łyżeczka mielonego cynamonu 1 łyżeczka soku z cytryny 2 łyżeczki miodu Sposób przyrządzenia: Ananasa oczyścić, pokroić w plastry. Składniki marynaty zmiksować. Plastry ananasa posmarować marynatą, odstawić na kilkanaście minut. Piec na dobrze nagrzanym…

Grillowany ananas z kokosem

Składniki: ½ dojrzałego ananasa 3 łyżki ciemnego rumu 1 łyżka brązowego cukru ¼ szkl. wiórków kokosowych Sposób wykonania:Obranego ananasa pokroić na grube plastry, które skropić rumem po obu stronach i posypać cukrem. Układamy ananasa na ruszcie i grillujemy około 10 minut w trakcie przewracając na drugą stronę aby równomiernie się opiekł.Przed podaniem posypać wiórkami koksowymi.

Lody ananasowe

Składniki: 1 ½ szkl. cukru 100 g ananasa 1 cytryna 3 szkl. wody Sposób wykonania:Wodę z dodatkiem cukru zagotować, wówczas dodać startego ananasa oraz sok z cytryny.Całość dokładnie wymieszać i odstawić do ostygnięcia.Następnie przelać do formy i wstawić do zamrażalnika.

Ananasy w likierze

Składniki ananas 1,5 szt. masło 1,5 łyżki cukier brązowy 4 łyżki likier kokosowy 6 łyżek wiórki kokosowe 4 łyżki jogurt naturalny 1,5 opakowania Sposób przyrządzeniaAnanasa należy dobrze umyć, następnie obciąć górną jego część. Ananasanależy podzielić na około 8- 10 części, przecinając go całego wzdłuż.Masło należy roztopić na rozgrzanej patelni, następnie dodać do niegocukier i dokładnie…