Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Wołowina

Wołowina zapiekana w warzywach

Składniki: 1 kg wołowiny ½ główki kapusty marchewka pietruszka seler 2 cebule 1 szkl. bulionu ząbek czosnku sól pieprz papryka oliwa natka pietruszki Sposób wykonania: Posiekana cebulę zeszklić a rozgrzanej oliwie, wówczas dodać mięso pokrojone  kostkę i razem smażyć. Następnie podlać bulionem, doprawić do smaku i trzymać na małym ogniu pod przykryciem około 45 minut.…

Kociołek wołowy z warzywami

Składniki: ½ kg wołowiny cebula czerwona papryka zielona papryka ząbek czosnku 20 dag wędzonej słoniny seler marchewka pietruszka ½ szkl. ryżu ½ kg kiszonej kapusty pieprz sól 1 szkl. bulionu Sposób wykonania: Mięso pokroić w dużą  kostkę, paprykę, cebule i selera w mniejszą. Następnie marchewkę i pietruszkę pokroić w plasterki a czosnek posiekać. Wszystkie składniki…

Aromatyczna wołowina w piwie

Składniki: 1 kg wołowiny 6 ząbków czosnku 2 łyżki miodu 2 łyżeczki octu balsamicznego 2 butelki piwa 2 duże cebule 2 łyżki sosu krewetkowego ½ łyżeczki oregano ½ łyżeczki tymianku ½ łyżeczki Vegety ½ łyżeczki słodkiej papryki sól, pieprz, chili do smaku ½ szklanki oliwy z oliwek Sposób przyrządzenia:  Wołowinę umyć, osączyć na papierowym ręczniku.…

Polędwica w ziołach

Składniki: 2 kg polędwicy wołowej 2 łyżki masła 4 łyżki sosu sojowego 2 łyżeczki estragonu 2 łyżeczki Bazyli 2 łyżeczki cząbru 2 łyżeczki zmielonego grubo pieprzu Sos borówkowy: 20 dkg borówek 2 łyżki cukru Sposób przyrządzenia: Polędwicę dokładnie umyć, osaczyć, dokładnie obtoczyć w sosie sojowym i obsypać przyprawami. Na foli aluminiowej wysmarowanej masłem ułożyć polędwicę…

Pieczona, marynowana polędwica

Składniki: 1 kg polędwicy wołowej 4 średnie cebule 6 ząbków czosnku 1 łyżeczka Bazyli 1 łyżeczka estragonu 1 łyżeczka cząbru 6 ziarenek ziela angielskiego 4 listki laurowe sok z jednej cytryny 2 łyżki smalcu 5 łyżek oleju sól, pieprz do smaku natka pietruszki Sposób przyrządzenia: Polędwicę oczyścić z błon, umyć, osuszyć, natrzeć solą , pieprzem…