Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kotlety schabowe

Kotlety schabowe z ananasem

Składniki: 6 kotletów schabowych 6 krążków ananasa z puszki 1 banan 4 łyżki oliwy ¼ szkl. czerwonego wytrawnego wina 2 łyżki musztardy 1-2 łyżeczki pryz prawu curry sól curry Sposób wykonania: Kotlety lekko zbić tłuczkiem. Następnie musztardę wymieszać z olejem, szczyptą soli oraz przyprawą curry. Posmarować masą kotlety i wstawić do lodówki na 30 minut.…

Kotlety schabowe z grilla

Składniki: 6 kotletów ze schabu 2 cebule 3 łyżki ketchupu 3 łyżki oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Cebulę posiekać po czym dodać do niej olej, ketchup oraz posiekaną natkę pietruszki. Następnie kotlety lekko rozbić i posmarować cebulową masą. Piec na ruszcie około 20 minut. Przed podaniem posypać solą oraz pieprzem.

Kotlety schabowe po węgiersku

Składniki: 4 grube plastry schabu 100 g surowego wędzonego boczku 250 g pieczarek 100 ml białego wytrawnego wina kilkanaście listków estragonu 1 cebula 150 g wcześniej przygotowanego leczo 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka słodkiej papryki w  proszku sól pieprz Sposób wykonania: Schab oprószyć solą oraz pieprzem po czym go obsmażyć. Następnie boczek przesmażyć na patelni,…