
Składniki:
- 1 pomarańcza
- 3 krążki ananasa z puszki
- sok z 2 pomarańczy
- 1 l czerwonego wina
- 100 ml rumu
- 100 g cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 500 ml świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy 400 ml wina musującego ( półsłodkie lub wytrawnego ) 5 łyżek likieru pomarańczowego 4 łyżki cukru 1 łyżeczka skórki otartej z limonki sok z 1 limonki Sposób wykonania: Sok pomarańczowy wymieszać z sokiem i skórką z limonki oraz cukrem. Postawić na małym ogniu i podgrzać cały czas…
Składniki: 25 dag suszonych jabłek 25 dag suszonych śliwek 25 dag suszonych moreli 25 dag suszonych gruszek 8 fig 2 łyżki miodu lipowego 3 goździki kawałek cynamonu skórka z pomarańczy Sposób wykonania: Wszystkie owoce zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia ugotować w tej samej wodzie w której się moczyły. Wówczas dodać miód, cynamon,…
Składniki: 4 pomarańcze 50 dag marchewki kilka listków melisy Sposób wykonania: Z pomarańczy wycisnąć sok. Następnie obrane marchewki włożyć do sokowirówki i również wycisnąć z nich sok. Oba soki wymieszać ze sobą dodając listki bazylii.
Składniki: tabliczka mlecznej czekolady ½ szkl. mleka zagęszczonego szczypta cukru waniliowego mały kieliszek wiśniówki Sposób wykonania: W gorącym mleku rozpuścić kawałki czekolady cały czas mieszając. Wówczas dodać cukier waniliowy oraz wiśniówkę. Całość dokładnie wymieszać i przelać do filiżanek.