Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Pieczarki

Pieczarki nadziewane kaszą jęczmienną i mięsem

Składniki: 20 kapeluszy pieczarek 1/5 szklanki kaszy jęczmiennej 60 dkg mielonego mięsa drobiowego 2 jajka 2 cebule 1 papryka czerwona 20 dkg żółtego sera gouda 1 koncentrat pomidorowy natka pietruszki oliwa, sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Do osolonego wrzątku dodajemy kaszę, zmniejszamy ogień i na małym ogniu gotujemy jeszcze około 30 minut. Odstawiamy do…

Potrawka z pieczarek i parówek

Składniki: 40 dag pieczarek 12 parówek cebula ½ strąka papryki 4 łyżki sosu do spaghetti 2 łyżki przecieru kostka rosołowa vegeta olej sól pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Pieczarki oraz cebulę pokroić po czym przesmażyć na rozgrzanym oleju. W między czasie parówki pokroić w plasterki a paprykę w kostkę i gotować razem około 15 minut…

Pieczarki z patelni z orzechami

Składniki: 50 dkg pieczarek ¾ szklanki posiekanych orzechów nerkowca lub włoskich 1 cebula 3 łyżki masła natka pietruszki sól, pieprz, sok cytrynowy do smaku Sposób przyrządzania: Grzyby oczyścić i wraz z trzonami pokroić w grube plastry.  Na patelni rozgrzać masło, dodać orzechy i cebulę, chwilę smażyć mieszając, dodać pieczarki i dusić do momentu aż odparuje…

Pieczarki faszerowane Renaty

Składniki: 700 g pieczarek 7 łyżek masła 1 cebula sól pieprz 3 ząbki czosnku 2 łyżki posiekanego szczypiorku Sposób wykonania: Z pieczarek odciąć nóżki, które zemleć w maszynce a potem przesmażyć na 4 łyżkach rozgrzanego masła. W trakcie duszenia wrzucić posiekaną cebulę i trzymać na ogniu, aż cały puszczony sok wyparuje. Doprawić do smaku solą…