Składniki:
- 3 łyżki musztardy
- 1szkl. bulionu
- 1szkl. gęstej śmietany
- łyżka masła
- łyżka mąki
- łyżka sosu Worcester
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 3 dag masła 3 dag mąki 0,5 l mleka 15 dag sera twarogowego 2 żółtka sól i pieprz biały Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę, którą rozprowadzić mlekiem. Wówczas dodać starty ser oraz żółtka. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku pieprzem.
Składniki: 3 dag masła 3 dag mąki 0,5 l mleka 15 dag sera twarogowego sól i pieprz biały Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę, którą rozprowadzić mlekiem. Wówczas dodać starty ser. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku pieprzem.
Składniki: 5 dag masła 8 dag mąki 1 szkl. wytrawnego szampana 4 jajka sól pieprz Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę, którą rozprowadzić szampanem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i odstawić do ostygnięcia, wówczas dodać żółtka i dokładnie wymieszać. Na sam koniec dodać białka ubite na sztywną pianę, delikatnie połączyć.