Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z wkładką

Bulion wołowy z makaronem i mięsem

Składniki: 50 dkg mięsa wołowego z kością 1,5 litra bulionu warzywnego 1 listek laurowy kilka ziaren pieprzu sól i pieprz do smaku 15 dkg makaronu nitki Sposób przyrządzenia: Mięso zalać bulionem warzywnym, dodać liść laurowy i pieprz, powoli gotować aż mięso zmięknie. Mięso obrać z kości i ponownie dodać do bulionu, przyprawić solą i pieprzem,…

Zupa rybna z jajkiem

Składniki: 30 dkg filetów z pangi podzielonych na porcje 2 ugotowane na twardo, pokrojone na połowę jajka 2 liście sałaty lodowej pokrojonej w paseczki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Filety rybne zalać 4 szklankami zimnej wody, doprowadzić do wrzenia, dodać przyprawy i powolutku gotować przez 5 minut, dodać paseczki sałaty, gotować jeszcze 2 minuty. Skorygować smak…

Zupa ryżowa z wkładką mięsną

Składniki: 1 podzielony na 8 części kurczak 1 szklanka ryżu 2 pokrojone w kostkę cebule 3 drobno posiekane ząbki czosnku posiekany koper sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Podzielonego na porcje kurczaka zalać 2 litrami zimnej wody, powoli gotować. Gdy kurczak będzie miękki wyjąć go z bulionu, odłożyć. Do wywaru dodać ryż, cebulę, czosnek, gotować aż ryż…