Składniki:
- 1 kg węgorza
- ¾ l jasnego piwa
- 2 cebule
- 2 goździki
- 1 łyżka skórki cytrynowej
- 1 kieliszek porto
- 3 łyżki śmietany
- 1 łyżka mąki
- 3 łyżki posiekanego koperku
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 kg węgorza 1 szkl białego wytrawnego wina ziele angielskie liść laurowy goździki sól pieprz 1 szkl bulionu warzywnego Sposób wykonania: Węgorza dokładnie oczyścić, usuwając skórę oraz odcinając głowę. Następnie pokroić go na mniejsze kawałki, które natrzeć solą oraz pieprzem i odstawić na 15 minut. Po tym czasie przełożyć węgorza do rondla, zalać go…
Składniki: 1 kg węgorza marchew pietruszka kawałek selera 3 łyżki mąki 4 łyżki oleju Sposób wykonania: Węgorza dokładnie oczyścić i wypatroszyć. Następnie podzielić go na mniejsze kawałki, które obtoczyć w mące po czym obsmażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu. Natomiast marchew, pietruszkę i selera obrać i pokroić w słupki. Smażyć około 7 minut i po tym…
Składniki: 80 dag węgorza 4 kromki chleba 2 cebule sól pieprz Sposób wykonania: Rybę oczyścić i pokroić na kawałki, które oprószyć solą. Następnie cebulę pokroić na plastry a chleb na kawałki. Nabijać na przemian na szpadki do szaszłyków. Posypać całość solą oraz pieprzem i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 15 minut. W trakcie pieczenia co…