
Składniki:
- 30 dag sera twarogowego lub domowego twarogu z chudego mleka
- 2 pęczki rzodkiewek
- 2 łyżki posiekanego koperku
- szklanki kefiru dwudniowego
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: zielony ogórek opakowanie białego serka z czosnkiem szklanka jogurtu śmietanowego pęczek rzodkiewek sól pieprz Sposób wykonania: Ogórek obrać i zmiksować z dodatkiem serka. Następnie dodać jeszcze jogurt oraz rzodkiewki starte na tarce. Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Składniki: 2 pęczki czerwonej rzodkiewki 4 ugotowane na twardo jajka 4 łyżki kwaśnej śmietany18% pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Rzodkiewkę umyć, osączyć na papierowym ręczniku, zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Twaróg przepuścić przez maszynkę, wymieszać z rzodkiewką, dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki wymieszać ze śmietaną.…
Składniki: 4 jajka natka pietruszki pomidor cebula 4 rzodkiewki masło ketchup sól pieprz Sposób wykonania: Cebulkę posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, wówczas dodać pokrojoną rzodkiewkę i pomidory. Całość wymieszać i trzymać na ogniu aż cala woda wyparuje. Wówczas wlać jajka roztrzepane ze szczypta soli ora pieprzu i posiekana natką pietruszki. Całość mieszając smażyć na…