Składniki:
- sałata lodowa
- dojrzały zielony melon
- szynka z indyka
- orzechy włoskie
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 2 łyżki soku z cytryny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 dojrzały melon szynka parmeńska w plastrach Sposób przyrządzenia: Melon przekroić na połowę, usunąć gniazda nasienne, obrać ze skóry, a miąższ pokroić na słupki o boku około 15 ml. Każdy słupek owinąć plastrem szynki, spiąć wykałaczką, posmarować dobrą oliwą i oprószyć grubo mielonym kolorowym pieprzem. Schłodzić lekko przed podaniem.
Składniki: melon ½ szkl. wody 2 łyżki cukru 2 łyżki płynnego miodu ½ szkl. białego deserowego wina waflowe rurki listki mięty Sposób wykonania: Wodę, miód oraz cukier zagotować na małym ogniu i gdy całość zgęstnieje odstawić do ostygnięcia. W miedzy czasie z melona wydrążyć specjalną łyżeczką kulki. Resztę miąższu zmiksować z dodatkiem wina i syropu.…
Składniki: 2 szklanki pokrojonej w cienkie słupki jiacamy 2 szklanki pokrojonego w kostkę miąższu melona miodowego 3 łyżki soku z cytryny 3 łyżki posiekanej mięty szczypta otartej skórki cytrynowej 2 łyżeczki miodu Składniki: Wszystkie składniki wymieszać dokładnie w salaterce, odstawić na 2 godziny do lodówki.