Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z likierem

Sos brzoskwiniowy z likierem

Składniki: 15 dag orzechów włoskich łyżka soku z cytryny 2 łyżki likieru grand marnier 8 brzoskwiń cukier sól Sposób wykonania: Orzechy zalać likierem oraz sokiem z cytryny i odstawić na 15 minut. W między czasie obrać brzoskwinie, pokroić na mniejsze kawałki, usuwając pestki i dokładnie je zmiksować. Wówczas dodać orzechy i jeszcze raz zmiksować. Na…

Pomarańcza z granatem i słonecznikiem

Składniki: 3 dojrzałe pomarańcze 2 owoce granatu 2 łyżki obłuszczonego, prażonego słonecznika 4 łyżki likieru pomarańczowego Sposób wykonania: Pomarańcze umyć i osuszyć. Używając ostrego noża obrać ze skóry ścinając ją wraz z albedo. Miąższ pokroić w plastry o grubości około 10 mm. Granaty obrać. Na talerzykach deserowych ułożyć plastry pomarańczy, polać likierem, posypać nasionami granatu…

Kolega

Składniki: 40 ml Jameson Irish Whisky 1/2 barowej łyżeczki wódki anyżowej Pastis 1/2 barowej łyżeczki likieru pomarańczowego 15 kropli likieru Maraschino 8 kropli Angostury Bitters 1/2 plastra pomarańczy 1 zielona oliwka kilka kostek lodu Sposób wykonania: Do shakera wlać whisky, wódkę, likiery, kilka kropli angostury. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki. Przed podaniem wrzucić kostki…