Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z likierem

Przyjaźń

Składniki: 40 ml Scotch Whisky 10 ml czerwonego wermutu 10 ml wytrawnego wermutu 15 kropli likieru Benedictine skórka z cytryny kilka kostek lodu Sposób wykonania: Do shakera wlać whisky, wermut oraz likier. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki. Przed podaniem wrzucić kostki lodu i udekorować skórką z cytryny.

Scotch Whisky

Składniki: 30 ml likieru Cointreau 30ml Scotch Whisky 30 ml likieru Kahla sok z 1/4 cytryny kilka kostek lodu Sposób wykonania; Do shakera wlać likier, whisky oraz sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki. Przed podaniem wrzucić kostki lodu.

Mandaryn

Składniki: 40 ml likieru mandarynkowego 20 ml wódki 10 ml soku z cytryny 20 ml syropu z granatów tonik Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem toniku) z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Uzupełnić tonikiem.

Lód i ogień

Składniki: 20 ml likieru Triple sec 20 ml ginu 20 ml wódki 20 ml rumu 20 ml toniku Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem toniku) z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Uzupełnić tonikiem.