Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z kokosem

Trufle z masą z wiórek kokosowych

Składniki: 30 dkg czekolady 20 dkg posiekanych orzechów laskowych 5 łyżek masła 2 łyżki śmietany kremówki 2 łyżki rumu 8 łyżek posiekanych orzechów włoskich 30 dkg wiórek kokosowych Sposób przyrządzenia: czekoladę roztopić w wodnej kąpieli. Utrzeć z masłem i śmietaną kremówką. na koniec dodać alkohol oraz posiekane orzechy laskowe i włoskie. Masę wymieszać i wstawić…

Kokosanki Iwony

Składniki: 25 dkg cukru pudru 25 dkg wiórek kokosowych ½ paczki cukru waniliowego 5 białek aromat migdałowy szczypta cynamonu Sposób przyrządzenia: 5 białek ubić na pianę z cukrem pudrem i wanilią, dodać wiórki kokosowe, wymieszać dodać cynamonu i aromatu migdałowego. Na  blachę posmarowaną tłuszczem kłaść łyżką małe porcje. Piec w średnio nagrzanym piekarniku.

Naleśniki kokosowe

Składniki:
Naleśniki:

  • 10 dkg mąki
  • 1 łyżeczka cukru pudru
  • szczypta soli
  • 1 duże jajko
  • 1 łyżeczka rozpuszczonego masła
  • kilka kropli olejku waniliowego
  • szczypta startej startej skórki cytrynowej
  • tłuszcz do smażenia

Farsz:

  • 1 szklanka startego świerzego kokosu
  • 1 łyżka rodzynek
  • 8 dkg brązowego cukru
  • szczypta mielonego kardamonu
  • szczypta gałki muszkatołowej

Ciasteczka kokosowe

Składniki:4 białka 25dkg cukru 25dkg kokosu Sposób wykonania:Białka ubić na sztywna pianę, dodać cukier, ponownie ubijać do sztywności. Na koniec wsypać kokos miesząjac delikatnie łyżką. Kłaść na posmarowaną tłuszczem blachę porcje mala łyzeczką. Piec 15min w temperaturze 160 stopni, życzę smacznego