Składniki:
- 30 dag mąki
- 1 jajko
- 5 dag margaryny
- skórka cytrynowa
- 15 dag masła
- 10 dag cukru pudru
- 3 żółtka
- 5 dag grubego kryształu
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 16 szalotek 1 łyżeczka cukru 2 łyżki oliwy z oliwek Sposób wykonania: Szalotki obrać ze skóry, przeciąć korzenie, ale ich nie usuwać. Następnie posypać cukrem i przełożyć do rondla z rozgrzaną oliwą. Smażyć na małym ogniu około 1 minutę po czym wstawić do piekarnika rozgrzanego do 175 stopni. Piec około 30 minut po czym…
Składniki : ok. 500 ml kawy (na dwie szklanki) 2 łyżeczki rumu 2 łyżeczki cukru Sposób wykonania: Do dwóch filiżanek wlać po łyżeczce rumu i dodać po łyżeczce cukru. Następnie wlać gorącą kawę. Podawać zaraz p o przygotowaniu.
Składniki zmielona kawa cukier woda Sposób wykonania: W metalowym garnuszku zagotować wodę po czy wsypać kawę oraz cukier, Całość dokładnie wymieszać i ponownie zagotować, wówczas zdjąć z ognia. Następie dodać kilka kropel zimnej wody aby fusy mogły opaść na dół.