Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z brzoskwiń

Brzoskwinie w spirytusie

Składniki: 1 kg owoców 1 szkl cukru ¼ l spirytusu Sposób wykonania: Ze szklanki wody i szklanki cukru przyrządzić syrop, wówczas dodać do niego brzoskwinie obrane ze skórki. Trzymać na ogniu przez kilka minut po czym pozostawić  brzoskwinie w syropie na całą noc. Następnego dnia brzoskwinie odcedzić i ułożyć w słoikach a syrop ponownie zagotować…

Brzoskwinie z winem i likierem

Składniki: 1 puszka brzoskwiń 1 butelka (0,7 l.) białego wytrawnego wina 1/2 szklanki likieru pomarańczowego Sposób wykonania: Brzoskwinie odsączyć z zalewy. Następnie zalać je winem oraz likierem. Dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie ułożyć owoce w pucharkach i zalać je alkoholem.

Brzoskwinie z tuńczykiem

Składniki: tuńczyk w puszce w sosie własnym brzoskwinie w puszce połówki szczypiorek sól pieprz 2 łyżki majonezu Sposób wykonania: Tuńczyk rozetrzeć widelcem. Następnie dodać do niego posiekany szczypiorek oraz majonez. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Powstałą masą napełnić połówki brzoskwiń.