
Składniki:
- 1 szkl borówek amerykańskich
- 250 ml jogurtu greckiego
- 1 banan
- 1 łyżeczka miodu

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 serki Brie 4 łyżki konfitury z borówek lub żurawiny Sposób przyrządzenia: Serki Brie układać w małych naczyniach do zapiekania posmarowanych olejem. Na każdą porcję nałożyć konfitury. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 175 stopni C przez około 15 minut.
Składniki: 0,5 kg borówek 0,25 l śmietany cukier Sposób wykonania: Borówki przełożyć do kamionkowej miseczki potem włożyć je do lekko nagrzanego piekarnika. Gdy się upieką wyjąć je i oprószyć je cukrem. A gdy ostygną polać je śmietaną.
Składniki: 4 filiżanki borówek 3 filiżanki cukru 1 łyżeczka soku z cytryny Sposób wykonania: 1 filiżankę borówek przetrzeć przez sito i ponownie dodać do reszty poziomek. Trzymać na małym ogniu około 10 minut cały czas mieszając. Po tym czasie dodać sok z cytryny oraz cukier, wymieszać i nadal gotować przez jakieś 20 minut. Na koniec…
Składniki: 1 kg borówek 2 szkl. cukru 1 szkl. wody Sposób wykonania: Oczyszczone borówki zalać niewielką ilością wody i je ugotować. Następnie gdy woda wyparuje dodać do nich cukier i smażyć na małym ogniu nie przerywając mieszania aż objętość zmniejszy się o 1/3. Gorące powidła przełożyć do słoików, odstawić do ostygnięcia…