.jpg)
Składniki:
- 500 ml świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy
- 400 ml wina musującego ( półsłodkie lub wytrawnego )
- 5 łyżek likieru pomarańczowego
- 4 łyżki cukru
- 1 łyżeczka skórki otartej z limonki
- sok z 1 limonki
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 130 g wiśni 1 l nektaru bananowego 1 l nektaru wiśniowego 1 butelka wody mineralnej Sposób wykonania: Nektar bananowy i wiśniowy dobrze schłodzić po czym wymieszać ze sobą. Następnie wrzucić zamrożone wiśnie. Uzupełnić wodą mineralną, również dobrze schłodzenia.
Składniki; 500 g czerwonych porzeczek 250 g jeżyn 2 limonki 1 łyżka cukru pudru 250 ml soku z czerwonych porzeczek 40 ml likieru jeżynowego 2 butelki różowego wina 1 butelka wina musującego Sposób wykonania: Porzeczki, jeżyny i limonki pokrojone na plasterki zasypać cukrem i polać likierem. Następnie wlać sok porzeczkowy i połowę różowego wina. Wstawić…
Składniki: 500 ml wody 3 goździki 1 kawałek cynamonu 300 g cukru 1 cytryny 2 butelki czerwonego wina 250 ml rumu Sposób wykonania: Do wody wrzucić wszystkie przyprawy razem z cukrem. I tak gotować na małym ogniu około 5 minut. Po tym czasie wrzucić cytrynę pokrojona na plasterki i wlać czerwone wino. Całość jeszcze raz…