Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wino musujące

Kruszon morelowo-winogronowy

Składniki: 500 g moreli 250 ml soku z jasnych winogron 3 gałązki melisy 20 ml syropu cukrowego 1 ½ l wody mineralnej Sposób wykonania: Morele pokroić na mniejsze kawałki po czym zalać je sokami. Wrzucić jeszcze listki melisy i dodać syrop cukrowy. Całość dokładnie wymieszać i odstawić na godzinę. po tym czasie wlać wodę mineralną.

Kruszon brzoskwiniowy

Składniki: 200 g cukru 500 g brzoskwiń 500 ml soku z marakui 125 ml soku z cytryny 125 ml soku pomarańczowego 750 ml wody mineralnej Sposób wykonania: Cukier zalać 750 ml wody i gotować na małym ogniu około 5 minut. Wówczas wrzucić obrane brzoskwinie. Pozostawić je w cukrowym syropie około 3 godziny. Po tym  czasie…

Grzaniec z wina

Składniki: 1 butelka białego wina 2 butelki czerwonego wina 200 g cukru 5 goździków 1 laska cynamonu Sposób wykonania; Do garnka wlać białe i czerwone wino. Wrzucić cukier, goździki oraz cynamon. Całość podgrzewać na małym ogniu. Wówczas rozlać do szklanek. Podawać gorące.

Kruszon malinowy

Składniki: 200 g przecieru malinowego 10 ml soku z cytryny 500 ml bitter lemon 1 cytryna 500 ml wody mineralnej Sposób wykonania: Do przecieru malinowego dodać lemoniadę oraz sok z cytryny. Dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na kilka godzin. Po tym czasie wlać wodę mineralną i wrzucić plasterki cytryny.

Kruszon z morelami z sokiem winogronowym

Składniki: 1 puszka moreli 125 ml nektaru morelowego 1 butelka soku z jasnych winogron 1 butelka soku grejpfrutowego 1 butelka ginger ale melisa 1 plaster grejpfruta Sposób wykonania; Morele zalać nektarem morelowym  i odstawić na 30 minut. Po tym czasie wlać soki i dopełnić ginger ale. Na koniec dodać jeszcze listki melisy oraz kawałki grejpfruta.