Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w panierce

Skrzydełka w panierce Kasi

Wypróbuj przepis na mocno chrupiące skrzydełka w panierce. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: skrzydełek, bułki tartej, płatków kukurydzianych oraz jajek. 
 

Składniki:

  • 1 kg skrzydełek z kurczaka
  • 1 szkl bułki tartej
  • 1 szkl płatków kukurydzianych 
  • 2 jajka
  • szczypta soli
  • ½ łyżeczki curry
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • ½ szkl mąki
  • olej do smażenia 
 

Panierowany bakłażan Kasi

Nie wiesz co przygotować z bakłażana? Wypróbuj przepis na pyszne panierowane plastry z bakłażana. Lista zakupów: bakłażan, jajko i bułka tarta. 
 

Składniki:

  • 1 bakłażan 
  • 1 jajko 
  • 2 łyżki mąki pszennej 
  • 1 szkl bułki tartej 
  • ½ łyżeczki ostrej papryki 
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia
 

Kalmary w panierce Natalii

A teraz przepis dla miłośników owoców morza. Czyli pomysł na kalmary w panierce Natalii. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: kalmarów, soku z cytryny, jajka, bułki tartej i mąki. 
 

Składniki:

  • 2 kg kalmarów 
  • 1 jajko
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • ½ szkl bułki tartej 
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • 1 łyżeczka soli
  • olej do smażenia