Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: udka z indyka

Chrupiące udka z indyka

Składniki: 2 udka indyka pęczek ziół sól pieprz szczypta cukru 1 cebula 1 marchew 10 dag pora 1 kg pomidorów 3 łyżki mąki 2 łyżki masła 2 łyżki oleju Sposób wykonania: Udka zalać wodą i doprowadzić do zagotowania, wówczas zebrać szumowinę a dodać zioła oraz sól i pieprz do smaku. Pozostawić na ogniu do miękkości…

Udko z indyka w warzywach

Składniki: uda z indyka dowolny zestaw warzyw przyprawy Sposób przyrządzenia: Udko gotujesz w osolonej wodzie z dodadkiem liścia laurowego do miękkości(ok.2godz.)Obierasz od kości rzucasz na rozgrzany tłuszcz,zaraz za mięskiem pokrojoną cebulkę,marchewkę(dodajesz warzywa jakie chcesz jakie lubisz im więcej tym lepiej,dodane mogą być również pieczarki)lekko podsmarzasz podlewasz wodą doprawiasz i dusisz aż warzywa będą miękkie.Smacznego

Udka indycze na dziko z sosem orzechowym

Składniki: • 4 udka indycze • 1/2 kg pomidorów • 1/2 szklanki bulionu • 1/2 szklanki wyłuskanych orzechów włoskich • 3 ząbki czosnku • 1 łyżeczka ostrej papryki • 1/2 łyżeczki cynamonu • 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej • olej do smażenia • sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone udka indycze natrzyj solą, pieprzem i…