Składniki:
- 1 torebka ryżu dmuchanego
- 20dag krówek
- 20 dag toffi
- 250 g masła
- 1 łyżka kakao
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 20 ml likieru toffi 10 ml wódki śmietanka Sposób wykonania: Likier toffi z dodatkiem toffi dokładnie zmiksować i przelać do kieliszka. Następnie śmietankę ubić i przełożyć na wierzch drinka.
Składniki: 20 ml likieru toffi 10 ml wódki Sposób wykonania: Likier toffi z dodatkiem toffi dokładnie zmiksować i przelać do kieliszka.
Składniki: 1 op wafli 1, 5 l mleka 60 dag cukru cukier waniliowy łyżka masła Sposób wykonania: Mleko podgrzać na małym ogniu po czym dodać cukier i gotować około 2 godzin. Od czasu do czasu mieszając aż masa zacznie gęstnieć. Wówczas dodać cukier waniliowy oraz masło. Dokładnie wymieszać i jeszcze gdy jest ciepła rozsmarować ją…
Składniki: paczka ryżu preparowanego 15 dag krówek 25 dag toffi łyżka mleka 1/2 kostki margaryny 3 łyżeczki kakao Sposób przyrządzenia: Na małym ogniu zagotować margarynę, krówki i mleko. Następnie dodać kakao, ryż, wymieszać i lekko przestudzić. Z masy uformować kulki lub szyszki i odstawić do ostygnięcia. Można obtoczyć je w wiórkach kokosowych, maku, cukrze krysztale.