Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: tartinki

Pasta z bryndzy i wędzonej ryby

Składniki: 20 dkg bryndzy 20 dkg wędzonej ryby / makrela/ 1 łyżka oleju 1 łyżka łagodnej musztardy mielona papryka, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Z ryby usunąć skórę, odfiletować , obrać z ości i razem z bryndzą zemleć w maszynce. W miseczce utrzeć, masę z sera i ryby, dodać olej i musztardę, doprawić do smaku…

Pasta z bryndzy do białego pieczywa

Składniki: 20 dkg bryndzy 1 cebula 3 korniszony 1 łyżka śmietany sól, pieprz, cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać, drobno posiekać, korniszony posiekać w drobną kosteczkę. Bryndzę dokładnie rozetrzeć. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Podawać z białym pieczywem.

Pasta kanapkowa z białego sera

Składniki: 25 dkg białego sera 10 dkg masła sól, cukier, pieprz do smaku 1 łyżka śmietany 1/2 szklanki posiekanego koperku Sposób przyrządzenia: Ser przetrzeć przez sito lub zemleć przez maszynkę. W misce utrzeć masło i dodać ser, doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem, dodać posiekany zielony koperek i dokładnie wymieszać, dodać śmietanę.