
Składniki:
- 10 skrzydełek kurczaka
- 1/2 cytryny
- 5 listków laurowych
- 2 łyżki syropu klonowego
- 1 łyżka z górką ziarenek czarnego pieprzu
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- sól

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 16 małych cebulek 1 łyżka syropu klonowego 2 łyżeczki azjatyckiego oleju z prażonego sezamu kilka kropel sos sojowego Tamari mieszanka japońskich piklowanych warzyw Sposób wykonania: Przyciąć cebulką końce oraz szczypior tak do około 12 cm. Następnie syrop klonowy wymieszać z olejem po czym posmarować cebulki. Przełożyć je na rozgrzany grill i grillować około 5…
Składniki: 80 ml mleka 80 ml soku z ciemnych winogron 1 żółtko jajka 20 ml syropu klonowego 1 szczypta gałki muszkatołowej kostki lodu Sposób wykonania; Do shakera wlać mleko, sok oraz syrop. Dodać jeszcze żółtko i całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu. Na koniec oprószyć gałka muszkatołową.
Składniki: 20 ml winiaku 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki syropu klonowego 250 ml soku z winogron Sposób wykonania: Winiak wymieszać z sokiem z cytryny i winogron oraz syropem klonowym. Przelać do szklanki.
Składniki: 1,5 łyżki cukru pudru (lub zwykłego) 1,5 łyżki kawy rozpuszczalnej ½ szkl wody Sposób wykonania: Cukier wsypać do rondelka i zalać go wodą. Doprowadzić do wrzenia aby cukier się roztopił. Wówczas dodać kawę i całość dokładnie wymieszać.