Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: syrop cukrowy

Flip z whisky

Składniki: 50 ml whisky 10 ml syropu cukrowego 20 ml śmietanki 1 żółtko jajka kostki lodu starta gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Do shakera wlać whisky, syrop cukrowy, śmietankę oraz żółtko. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu a wierzch oprószyć gałka muszkatołową.

Słoneczny drink

Składniki: 40 ml whisky 20 ml soku z cytryny 10 ml syropu cukrowego kostki lodu ½ plasterka cytryny 1 wisienka koktajlowa Sposób wykonania: Do shakera wlać whisky, sok z cytryny oraz syrop cukrowy. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu oraz wisienkę i plasterek cytryny.

Irish whisky

Składniki: 60 ml whisky 30 ml soku z cytryny 20 ml syropu cukrowego 1 łyżeczka białka jajka woda sodowa 1 wisienka koktajlowa 1 plasterek cytryny Sposób wykonania; Do shakera wlać whisky, sok z cytryny, syrop cukrowy oraz białko. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Uzupełnić wodą sodową. Udekorować wisienką koktajlową i plasterkiem cytryny.

Burbon z syropem cukrowym

Składniki: 50 ml burbona 30 ml soku z cytryny 20 ml syropu cukrowego kostki lodu woda sodowa 1 plasterek cytryny 1 wisienka koktajlowa Sposób wykonania; Burbon wymieszać z sokiem z cytryny i syropem cukrowym. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu. Uzupełnić wodą sodową. Udekorować plasterkiem cytryny i wisienką koktajlową.