Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: syrop cukrowy

Banana

Składniki: 60 ml brązowego cukru 30 ml syropu cukrowego 100 ml mleka pół drobno pokrojonego banana Sposób wykonania: Do shakera wsypać cukier po czym wlać syrop cukrowy oraz mleko. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki. Udekorować kawałkiem banana.

Gren

Składniki: 2 listki mięty kruszony lód 30 ml syropu miętowego 10 ml syropu cukrowego 40 ml soku z cytryny woda mineralna gazowana 1 plasterek limonki Sposób wykonania: Do shakera wlać syropy, soki i kruszony lód. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Uzupełnić woda mineralną. Wrzucić plasterek limonki i udekorować liskami mięty.

Tom

Składniki: 40 ml ginu 15 ml soku z cytryny 10 ml syropu z cukru woda sodowa Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem wody sodowej) z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Uzupełnić wodą sodową.