Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: sok z buraków

Barszcz na soku z buraków

Składniki: 500 ml soku z kiszonych buraków 2 kostki bulionu 1 liść laurowy 5 ziarenek pieprzu 4 ziarenka ziela angielskiego Sok z ½ cytryny 1 ząbek czosnku sól pieprz cukier Sposób wykonania: Do 500 ml wody dodać kostki rosołowe, pieprz , ziele angielskie oraz liść laurowy i gotować około 20 minut. Po tym czasie dodać…

Sos chrzanowo- buraczany

Składniki: 200 g chrzanu 2/5 szkl. 3 % octu 2-3 łyżki soku z buraków sól cukier Sposób wykonania: Chrzan obrać i zetrzeć na tarce po czym dodać sól, cukier oraz ocet, wymieszać. Następnie  wlać sok z buraków i ponownie dokładnie wymieszać, Idealny do mięś i wędlin. Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez Katarzyna

Kabaczki konserwowane w soku z buraków

Składniki: 2 kg kabaczków ½ litra soku z buraków ćwikłowych 50 g octu 3% 2 łyżki nasion kopru Sposób przyrządzenia: Kabaczki umyć, osuszyć, oczyścić. Starsze obrać ze skóry, usunąć nasiona, pokroić w kostkę. Młode kabaczki kroimy w plastry bez obierania ze skóry i usuwania nasion. Tak przygotowane kabaczki układamy w sterylnych słojach, przesypujemy nasionami kopru.…