Składniki:
- 2 piersi z kurczaka
- 10 dag sera rokpol
- ½ szkl rosołu z kurczaka
- ¼ szkl soku jabłkowego
- kilkanaście czerwonych winogron
- masło
- oliwa
- tymianek
- sól
- pieprz
- ziołowy
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 10 ml syropu bananowego zielonego 15 ml soku z cytryny 60 ml soku jabłkowego sprite Sposób wykonania: Do shakera wlać syrop bananowy, sok z cytryny i jabłka. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Uzupełnić spritem.
Składniki: 150 ml soku jabłkowego 50 ml soku marchwiowego sok z ½ limonki 2 łyżki syropu klonowego 1 kulka lodów ananasowych 1 plasterek cytryny Sposób wykonania: Do shakera wlać sok jabłkowy, marchwiowy i limonkowy. Wlać jeszcze syrop klonowy i dodać lody ananasowe. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do pucharka i udekorować plasterkiem cytryny.
Składniki: 1 arbuz 100 ml soku jabłkowego 2 łyżki cukru 2 butelki białego wytrawnego wina 2 butelki wina musującego Sposób wykonania: Z miąższu arbuza wydrążyć specjalną łyżeczką miąższ. Wlać do niego sok jabłkowy i białe wino oraz dodać cukier. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie wlać wino musujące.
Składniki: 6 jabłek cukier sok z 2 cytryn 80 ml calvadosu 1 butelka wina jabłkowego 1 butelka soku jabłkowego 2 butelki wody mineralnej Sposób wykonania: Obrane jabłka pokroić na kawałki, które zasypać cukrem i polać calvadosem oraz sokiem z cytryny. Odstawić na całą noc. Następnego dnia wlać wino i sok jabłkowy. Na koniec uzupełnić wodą…