Składniki: 1 kg białej kiełbasy 1 butelka czerwonego wytrawnego wina 3 łyżki oliwy z oliwek 1 szkl czarnych oliwek 1 łyżka pokrojonego rozmarynu 1 łyżka miodu Sposób wykonania: Kiełbaski obsmażyć na rozgrzanej oliwie. Następnie wlać wino i dodać jeszcze miód oraz rozmaryn. Trzymać na małym ogniu do momentu aż wino wyparuje. Wówczas dodać jeszcze oliwki…
Tag: skałdniki
Listy
Kurczak z grilla z curry
by Justyna Snopek • • 0 Comments
Listy
Kurczak w ziołach z grilla
by Konrad Brodziński • • 0 Comments
Listy
Kurczak z grilla Patrycji
by Patrycja Kanp • • 0 Comments
Listy
Halibut z zielonym sosem
by Justyna Kumor • • 0 Comments
Składniki: 1 kg filetów halibuta 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki posiekanej bazylii 2 ząbki czosnku kilka filetów anchois 3 łyżki soku z cytryny 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz szczypta cukru Sposób wykonania: Halibuta oprószyć solą oraz pieprzem i posmarować oliwą. Następnie piec na grillu w specjalnym do tego koszyczku. W między…