Składniki:
- 1 ½ szkl. poziomek
- 300 g twarożku homogenizowanego
- łyżka miodu łyżka cukru pudru
- łyżka żelatyny
- 1-2 łyżki przegotowanej wody
Składniki: 8 jabłek biszkopty masło bita śmietana Masa: 25 dag serka homogenizowanego filiżanka rodzynek 2 żółtka 2 łyżki Sposób wykonania: Biszkopty pokruszyć i wsypać na dno formy wysmarowanej masłem. Następnie masło utrzeć razem z cukrem pudrem po czym nie przerywając mieszania dodawać po jednym żółtku, serek homogenizowany, biszkopty oraz rodzynki. Całość dokładnie wymieszać. Następnie jabłka…
Składniki: 4 łyżki owoców: malin, poziomki, truskawki, jagody 4 łyżki cukru pudru 4 kiwi 25 dag serka homogenizowanego 1 szkl. śmietanki 4 łyżki miodu Sposób wykonania: Owoce przesypać do szerokich pucharków i posypać je cukrem. Przykryć je folia aluminiowa i wstawić do lodówki. W między czasie śmietanę, serem i miód dokładnie ze sobą utrzeć. Powstałym…