Składniki:
- 4 jajka ugotowane na twardo
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyki koncentratu pomidorowego
- sól
- pieprz
- cukier
- 2 łodygi selera naciowego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 2 duże selery 2 łyżki soku z cytryny 2 ząbki czosnku 20 dag mielonego mięsa drobiowego 1 szkl bulionu warzywnego 5 dag sera pleśniowego sól pieprz Sposób wykonania: Obrane selery przekroić na połówki z których wydrążyć miąższ. Wydrążone selery skropić sokiem z cytryny a miąższ pokroić w drobną kostkę. Dodać do niego mięso mielone,…
Składniki: 70 dag wołowiny 3 łyżki oliwy z oliwek 3 szkl selera naciowego pokrojonego na ukośne plasterki 2 cebule wołowa kostka bulionowa ¾ szkl wrzątku 1 szkl kasztanów jadalnych 5 łyżek sosu sojowego 1 ½ łyżeczki imbiru ½ łyżeczki pieprzu ugotowany ryż Sposób wykonania; Wołowinę pokroić na ukośne plasterki, które przesmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie…