Składniki:
- 100 g sardeli
- 150 g masła
- 3-4 korniszony
- 2 jajka ugotowane na twardo
- łyżka kaprów
- szczypta pieprzu
- szczypta cukru
- łyżka ostrej musztardy
- łyżka soku z cytryny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 6 szt. serdelków 25dag. makaronu rurki 2 czerwone cebule 1 cukinia 10 dag.keczupu 3 łyżki masła Przygotowanie: Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić. Serdelki pokroić na kawałki i ponacinać na krzyż. Cebulę pokroić w krążki i zeszklić na 2 łyżkach masła razem z pokrojoną w kostkę cukinią. Dodać keczup, a po…
Składniki: 400 g buraków 100 g serdelków 1 cebulka dymka 4 łyżki posiekanego kminku, majeranku, czosnku i goździków 6 łyżek oliwy 2 łyżki soku cytrynowego 1 łyżka musztardy Sposób wykonania: Buraki ugotować w osolonej wodzie po czym je obrać i pokroić w kostkę. W między czasie sardelki pokroić w plasterki a cebulę posiekać. Wszystkie składniki…
Składniki: 5 pomidorów 1 słoik konserwowych karczochów 5 filetów z sardeli 3 ząbki czosnku 2 łyżki octu winnego 2 natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Pomidory pokroić na cząstki, karczochy , sardele i czosnek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Skropić octem, doprawić do smaku solą oraz pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki: 400 g buraków 100 g serdelków 1 cebula dymka 4 łyżki posiekanych ziół: majeranek, kminek, czosnek, goździki Sos winegret z musztardą: 6 łyżek oliwy 2 łyżki soku cytrynowego 1 łyżka musztardy Sposób wykonania: Buraki ugotować w osolonej wodzie po czym je odcedzić i pokroić na plasterki. Sardele i dymkę posiekać i dodać do buraków…