Składniki:
- 4 plasterki szynki
- 1/8 l śmietanki
- 1 łyżka borówek do mięsa
- szczypta soli
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 200 g wędzonego łososia w plastrach 200 ml śmietany kremówki 2 łyżki startego chrzanu 2 pęczki koperku sok z ½ cytryny 1 cytryna sól cukier Sposób wykonania: Śmietanę ubić na sztywną piane po czym dodać do niej posiekany koperek oraz chrzan. Delikatnie wymieszać i doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz cukrem. Powstałą…
Składniki: 12 kwadratów plastrów szynki 200 g śmietankowego serka 2 łyżki starego chrzanu gałązki koperku 1 łyżeczka soku z cytryny sól cukier Sposób wykonania: Serek wymieszać z chrzanem po czym doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz cukrem. Pasta posmarować plastry szynki, które zawinąć w ruloniki. Udekorować koperkiem.
Składniki: 12 plastrów szynki 1 op. twarożku wiejskiego 2 łyżki starego chrzanu 2 jaka ugotowane na twardo 5 rzodkiewek sól Sposób wykonania: Do twarożku dodać chrzan, wymieszać i doprawić do smaku solą. Powstałym serkiem posmarować plasterki szynki. Ułożyć je na liściach sałaty a wokół porozkładać kawałki jajek i rzodkiewki.
Składniki: 3 pomidory 8 dag oliwek 1 pęczek szczypiorku 4 plasterki sera 1 łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz Sposób wykonania: Pomidory drobno pokroić, oliwki i szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodając koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Powstałą pastę rozsmarować na plasterkach sera , które zawinąć w ruloniki.