Składniki:
- 1,5 kg filetów z pangi lub łososia
- 1,5 szklanki tartej bułki
- 1,5 łyżeczki pieprzu kajeńskiego
- sól
- 2 jajka
- 1 szklanka maślanki
- 1 szklanka mąki
- olej
Składniki: 1 kg grubych filetów z pangi 1 cebula 1 puszka fasoli białej ½ szklanki pokrojonych oliwek bez pestek 15 pomidorków koktajlowych posiekana natka pietruszki i bazylia 2 łyżki oliwy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać, drobno posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać cebulę smażyć 2 minuty mieszając, dodać fasolę obsączoną z oliwy i wypłukaną,…
Składniki: ½ cebuli pomidor ½ puszka tuńczyka sok z cytryny sól pieprz łyżka oliwy Sposób wykonania: Cebulę posiekać, pomidory pokroić w drobną kostkę. Dodać do nich tuńczyka, sok z cytryny oraz oliwę. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.