Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na gofry

Mój gofrowy świat I

Przyjaciółki znając moje kulinarne upodobania, od swoich znajomych, z zagranicznych wojaży dostarczały mi przepisy na gofry i dodatki do nich. To dzięki nim moje gofry mają przeróżne kształty i smaki. Dziękuję im tą drogą.
Do przyrządzenia gofrów używamy produktów świeżych, dobrego gatunku. Miksujemy długo i dokładnie, aby wprowadzić do ciasta jak najwięcej powietrza, co zapewnia, że gofry będą pulchne. Stopień wypieczenia pozostawiam Waszym gustom. Z podanej ilości składników uzyskamy 6 do 10 gofrów w zależności od gofrownicy. Gofry podajemy solo, obsypane cukrem pudrem, z bitą śmietaną i wszystkim, co przyjdzie nam do głowy. Propozycję na dodatki podam w ostatniej części tej gofrowej” sagii”. Nie zapominajcie o mieszaniu ciasta przed nalaniem do gofrownicy.


Pyszne gofry

Składniki: 0,5 kg mąki 2 jajka 10 dag margaryny 0,5 szklanki cukru 2 łużeczki proszku do pieczenia ok.2 szklanki wody Sposób przyrządzenia: Mąkę,proszek do pieczenia, żółtka i cukier wsypujemy do naczynia.Dodajemy wodę(zwykłą zimną)w takiej ilości aby ciasto było jak gęsta śmietana.Wlewamy roztopioną i wystudzoną margarynę i mieszamy.Ubijamy pianę z białek i delikatnie łączymy z ciastem.Wlewamy…