
Składniki:
- 40 dkg mrożone szpinaku
- 2 pomarańcze
- 1 pokrojona drobno cebula
- 1 łyżka oliwy
- 3 szklanki bulionu drobiowego
- 3 łyżeczki mąki ziemniaczanej
- 1 szklanka śmietany, pieprz
- sól, pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1,2 kg jagód 1 ½ szkl. cukru ½ szkl. czerwonego wina 4 ½ szkl. wody sok z 1 cytryny Sposób wykonania: Jagody przetrzeć przez sito po czym dodać do nich wodę, wino, cukier, skórkę i sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Następnie zdjąć z ognia, ostudzić a potem wstawić do…
Składniki: 1,2 kg jagód 300 g cukru 6 szkl. śmietanki Sposób wykonania: ¾ jagód przetrzeć przez sito po czym dodać do nich śmietankę oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać i dodać resztę jagód. Delikatne połączyć i mocno schłodzić przed podaniem.
Składniki: 600 ml czerwonego wytrawnego wina 400 ml wody 13 dag cukru skórka starta z 2 pomarańczy kawałek cynamonu 34 goździki 30 dag wiśni 200 ml soku z czarnych porzeczek Sposób wykonania; Wino wymieszać z wodą, cynamon, skórką pomarańczową, cukrem oraz goździkami po czym doprowadzić do wrzenia. Trzymać na małym ogniu około 10 minut. Po…