Składniki:
- 25 dag płatków dzikiej róży
- 1 szkl cukru
- 1 szkl wody
- 1 szkl cukru
- 2 łyżki soku z cytryny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki; 8 kwiatów róży 50 g cukru 40 ml winiaku 2 butelki wytrawnego białego wina 250 ml likieru z czarnych porzeczek 1 butelka wina musującego Sposób wykonania: Z róży oderwać płatki, zasypać je cukrem i zalać winiakiem oraz winem. Wstawić do lodówki na 1 godzinę. Po tym czasie przecedzić całość przez sito i wlać białe…
Składniki: 1 kg płatków róży ½ l wódki cukier Sposób wykonania: Płatki róży przełożyć do butki i zalać je wódką. Odstawić do momentu, aż nalewka nabierze kolor ciemnego bursztynu, wówczas ją zlać. Doprawić do smaku cukrem.
Składniki:pokrojone truskawkicałe truskawkiszampanpłatki róż Sposób przyrządzenia:Truskawki dokładnie umyć, osuszyć. Kilka truskawek zmiksować. Truskawki i mus truskawkowy dobrze schłodzić. Do odpowiednich kieliszków, brzegi których dekorujemy cukrem, nałożyć mus truskawkowy i uzupełnić szampanem. Brzeg kieliszka udekorować truskawką. Kieliszki ustawić na półmisku, obok rozsypać całe truskawki i jeśli ma być romantyczniej płatki róży.