Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: plastry

Przekąska z ogórka, sera i wędzonego łososia

Składniki: 20 plastrów świeżego ogórka o grubości 5 mm każdy 1 opakowanie twarogu o smaku ziołowo czosnkowym = śmietana wędzony łosoś w plastrach pokrojony w kwadraty o boku 2,5 cm Sposób przyrządzenia: Ser wymieszać ze śmietaną aby uzyskać masę nadającą się do wygniatania z rękawa do zdobienia ciast. Na każdy plaster ogórka wycisnąć z rękawa…

Selerowe chipsy

Składniki: 3 duże selery korzeniowe 1 litr oleju do głębokiego smażenia Sposób przyrządzenia: Selery dokładnie umyć, obrać, ostrym nożem pokroić na cieniutkie plasterki. W głębokim rondlu rozgrzać tłuszcz, partiami smażyć selerowe płatki około 5 minut/ płatki smażyć zaraz po pokrojeniu, żeby nie ściemniały/. Lekko zrumienione chipsy wyjmować cedzakową łyżką, układać na papierowym ręczniku, aby wsiąkł…