Składniki: jajka cebula olej sól pieprz Sposób wykonania; Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i pokroić w kostkę. Dodać posiekana cebulę oraz olej. Całość dokładnie utrzeć i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Tag: pasty
Listy
Pasta z dymki
by Weronika Dyrda • • 0 Comments
Składniki: dymka pieprz czarny majonez Sposób wykonania: Dymkę zemleć w maszynce po czym wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku pieprzem.
Listy
Pasta ze szczypiorku
by Katarzyna Gralak • • 0 Comments
Listy
Pasta z makreli i sera feta
by Izabela Walaszczyk • • 0 Comments
Składniki: makrela 1 op sera feta Sposób wykonania: Z makreli usunąć skórę i ości. Dodać pokrojony ser feta i dokładnie utrzeć.
Listy
Pasta z wędlin i szczypiorku
by Krystyna Jodłowska • • 0 Comments
Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo ok 40 dag resztek wędlin pęczek szczypiorku Sposób wykonania; Wędliny razem z jajkami i szczypiorkiem zemleć w maszynce. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.