Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: owocowa

Sałatka z mięsa

Składniki: 1 opakowanie groszku konserwowego 1 duża czerwona papryka 15 dkg ugotowanego chudego schabu lub cielęciny kilka liści sałaty sól, cukier, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Paprykę umyć, osączyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki. Sałatę pokroić w paski. Mięso pokroić w kostkę. W szklanej salaterce wymieszać mięso, osączony groszek konserwowy, paprykę, sałatę, majonez…

Sałatka z gotowanych porów

Składniki: ½ ugotowanych porów/ białe części/ 3 średnie kwaśne jabłka ½ szklanki majonezu 3 łyżki posiekanego koperku sól, pieprz do smaku 2 pomidorki do dekoracji Sposób przyrządzenia: Pory pokroić na nieduże kawałki. Jabłka umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki. Wymieszać, doprawić solą, pieprzem i majonezem do smaku. Wierzch posypać posiekanym zielonym koperkiem,…

Sałatka ze szparagów Ryśka

Składniki: ½ kg szparagów 15 dkg szynki drobiowej 3 ugotowane na twardo jajka ½ szklanki majonezu 3 łyżki posiekanej natki pietruszki szczypta cukru Sposób przyrządzenia: W lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru ugotować szparagi tak, aby się nie rozgotowały. Odcedzić i pokroić na kawałki. Ugotowane jajka obrać, pokroić na cząstki, drobiową szynkę pokroić w paseczki.…

Sałatka z kalafiorów Konrada

Składniki: 2 kalafiory ½ słoiczka majonezu ½ posiekanej zielonej natki pietruszki sól, pieprz, cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Kalafiory umyć, ugotować, odcedzić , wystudzić, podzielić na różyczki. Ułożyć na półmisku, polać majonezem i posypać zieloną natką pietruszki, oprószyć solą, pieprzem i cukrem do smaku.