
Składniki:
- 400 g kalmary
- 2 szkl mleka
- 1,5 szkl mąki pszennej do ciasta
- 2 łyżki do obtoczenia kalmarów
- 1 jajko
- ½ łyżeczki czosnku granulowanego
- ½ łyżeczki chili
- sól
- pieprz
- tłuszcz do smażenia

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 kg krewetek 3 pomarańcze 2 szalotki pieprz 1 łyżeczka kaprów 2 łyżki oliwy z oliwek Sposób wykonania: Z pomarańczy zetrzeć skórkę i wycisnąć sok po czym dodać jeszcze posiekane szalotki, kapary, oliwę oraz pieprz. Całość dokładnie wymieszać i podgrzać na patelni. W między czasie krewetki obrać pozostawiając ogony, wówczas wrzucić je do sosu…
Składniki: Ciasto: 1 szklanka ciepłego piwa 3 łyżki oliwy 1 łyżka cukru 1,5 łyżki soli gruboziarnistej 4 dkg świeżych drożdży 2,75 – 3, 25 szklanki mąki Sposób przyrządzenia: Zmiksować piwo 2 łyżki oliwy, cukier, sól i drożdże. Płyn przelać do miski i powoli dodając mąkę wyrabiać około 10 minut aż ciasto stanie się sprężyste. Na…